Robursafe.no – Leverandør av fysiske sikkerhetsprodukter

Bruksområder

 

Robur Safe AS leverer og produserer produkter innen fysisk sikkerhet. Det er mange områder som har behov for sikring, og vi har lagt inn produkter som er relevante for de ulike områdene. Skulle du ikke finne det produktet du er på jakt etter under ”bruksområder” så prøv under ”produkter” eller i ”søk” feltet.

Det å sikre sine verdier er meget viktig både for eksterne og interne faktorer. Gode rutiner er meget virkningsfullt og preventivt, men her er det rette verktøyet vel så viktig. Det hjelper ikke med gode rutiner uten det rette verktøyet og motsatt!  Håper du finner produkter av interesse og er det noe du ikke skulle finne her så ta gjerne kontakt.

Vi kan også spesiallage produkter etter ønske.

 

Finn ditt bruksområde

Forsvaret – Politi
Her finnes produkter for oppbevaring av gradert informasjon, våpen og ammo, nøkler, serverskap, sikkerhetsskap mm.

Til dette bruksområdet

Banker – Posten
Under dette bruksområdet setter vi fokus på bankbokser, hvelv, nattsafe, kassererskap, tidlåsprodukter og masse annet.

Til dette bruksområdet

Butikker
Alle butikker bør utstyre seg med et minmum av sikring. Produkter som deponeringsboks/safe, verdiskap, sikkerhetsskap, uv-lys er aktuelt.

Til dette bruksområdet

Apotek
Apotek har et krav i forhold til oppbevaring av medisiner. Vi leverer skap produsert for oppbevaring av A og B preparater.

Til dette bruksområdet

Kontor
Vi har valgt ut produkter for sikring mot brann og oppbevaring av sensitiv informasjon for å begrense tilgangen til dette. Se her på brannsikre skap og K-skap.

Til dette bruksområdet

Skoler
Ta vare på investeringer som pc’er og kostbart utstyr. I tillegg er det viktig å skjerme dokumenter og annet mot brann. Se pc skap og brannsikre skap.

Til dette bruksområdet

Hotell – Restauranter
Vi leverer safer til hotellrom, deponeringssafer og bokser for å sikre kontanter og praktiske verdioppbevaringsrack til fellesarealer.

Til dette bruksområdet

Privat
Skjerm dine bilder, smykker, pass, dokumenter og annet som du ikke ønsker skal gå tapt ved f.eks en brann eller ved innbrudd! Se også datamediaoppbevaring.